PlafoLED2

In samenwerking met toonaangevende bedrijven binnen de spanplafondmarkt hebben we in 2010 speciaal voor het spanplafond een duurzame LED-oplossing ontwikkeld. De PlafoLED.

Gedreven door het grote succes van deze PlafoLED is het tijd om nu zijn opvolger te introduceren: de PlafoLED2.

Door de continue beweging van de LED-markt zijn er inmiddels krachtigere, energiezuinigere LEDs voorhanden. De PlafoLED2 is dan ook uitgerust met de nieuwste, meest geavanceerde LED-technologie.

Hierdoor is een 50 Watt halogeenspot nu te vervangen door een 5,9W, warm-witte, Power LED. Daar komt nog bij dat de gebruikte LED een levensduur heeft van meer dan 50.000 uur, tegen de levensduur van ongeveer 2.000 uur voor een halogeenspot.

Met zijn lage inbouwhoogte van 22mm is hij eenvoudig weg te werken achter nagenoeg ieder spanplafond. Veel verloren ruimte achter het spanplafond en het maken van koven bij hoge raampartijen is dus verleden tijd.

Ook zijn er nu verschillende voedingen leverbaar, waardoor het aantal aan te sluiten LED-modules perfect is af te stemmen op de toe te passen voeding.

Natuurlijk is de PlafoLED traploos dimbaar (op meerdere plaatsten) om zo elke gewenste sfeer te creŽren. Dit kan met een simpele momentschakelaar, dus geen dure muurdimmers meer waarmee u vaak het licht onvoldoende terug kunt dimmen!

Voor meer informatie over de PlafoLED kunt u de technische specificaties en het installatie voorschrift downloaden.

Voor prijsinformatie graag het contactformulier op deze website invullen.