LED-vision b.v.                                          KLIK HIER - De Nieuwe PlafoLED2 is er!

LED-vision is een jong bedrijf gespecialiseerd in het 'verpakken' van LEDs. Daarmee bedoelen we dat we de LEDs integreren in tal van applicaties, van in de huiskamer tot in een tent, van in de vloer tot in een stoffen band.

LED-vision is uitstekend ingericht voor het ontwikkelen en maken van armatuurtjes op specificatie van de klant. Vaak heeft de klant een technische wens over de bestaande verlichting in zijn applicatie. Kan het armatuur niet kleiner, lichter, robuuster, minder service gevoelig enzovoorts. En dan is er natuurlijk nog het energiegebruik van de huidige manier van verlichten. LED heeft wat dit alles betreft flink wat voordelen boven de andere lichtbronnen en LEDvision weet perfect hoe dit uit te nutten in uw situatie.

Daarnaast houden we ons bezig met retrofit LED-lampen. Dat wil zeggen gloeilamp of halogeenspot eruit, LED er in. Energieverbruik naar beneden, levensduur omhoog.

De techniek staat natuurlijk niet stil en de LEDs van twee jaar geleden zijn niet meer de LEDs van vandaag de dag. Hoger rendement, kleinere bouwvorm, meer licht, mooier licht, betere aanstuurmogelijkheden noem maar op, het gaat niet met stappen maar met sprongen. Hierdoor groeien de mogelijkheden met LEDs hard, wellicht ook binnen uw markt.

Kijkt u eens verder op de site voor onze producten.